News! Kraj Basków: przez żołądek do serca

08:29

Wyrafinowana kuchnia, plaże w sąsiedztwie obiektów biznesowych i zabytki, które zainspirowały Kena Folleta – tak pokazał  się hiszpański region organizatorom wyjazdów motywacyjnych i biznesowych w Polsce.

Prezentacja odbyła się  w warszawskim Cook Up – Studio Bielany, specjalizującym się na co dzień w lekcjach gotowania.  Przygotowane przez kucharza z Kraju Basków, wyszukane danka na „jeden ząb”, jak na przykład lizak z foie gras w czekoladzie posypany złotym pyłem, stanowiły dobry dodatek do rozmów B2B między przedstawicielami regionu a reprezentantami biur. Więcej na ten temat w moim artykule na portalu Turystyka rp.pl Rzeczpospolitej: http://www.rp.pl/artykul/706099,1110858-Kraj-Baskow---przez-zoladek-do-serca.html (zdjęcie: www.spain.info)

Zobacz również:

0 komentarze