Zapraszam do kuchni
03:46
Moi Przyjaciele i znajomi
wiedzą, że gotowanie to oprócz podróży moja wielka pasja. Kuchnia jest
miejscem, gdzie pozbywam się stresu, tworząc moje własne opus kulinarne.
Mniejszego lub większego kalibru. Chętnie przy tym korzystam z cudzych
przepisów, niejednokrotnie je modyfikując. Dlatego musiała w końcu powstać strona
o gotowaniu – Przepisy (nie tylko) autorskie. Inauguruje ją prostą recepturą na
Omlet cesarski, użyczoną przez Austriacki Ośrodek Informacji Turystycznej (Österreich
Werbung), który promuje turystykę tego kraju na naszym runku już od 16 lat.
Na wspomnianej stronie publikować będę
sukcesywnie przepisy na smakowite potrawy. Nie tylko mojego autorstwa. Oprócz tego,
w jaki sposób przyrządzić danie, będę zamieszczała krótką historię jego
pochodzenia. Smacznego i zapraszam na „świeżo upieczoną” stronę: Przepisy (nie
tylko) autorskie.
1 komentarze
Świetnie napisane. Pozdrawiam serdecznie.
OdpowiedzUsuń