Zapraszam do kuchni

03:46


Moi Przyjaciele i znajomi wiedzą, że gotowanie to oprócz podróży moja wielka pasja. Kuchnia jest miejscem, gdzie pozbywam się stresu, tworząc moje własne opus kulinarne. Mniejszego lub większego kalibru. Chętnie przy tym korzystam z cudzych przepisów, niejednokrotnie je modyfikując. Dlatego musiała w końcu powstać strona o gotowaniu – Przepisy (nie tylko) autorskie. Inauguruje ją prostą recepturą na Omlet cesarski, użyczoną przez Austriacki Ośrodek Informacji Turystycznej (Österreich Werbung), który promuje turystykę tego kraju na naszym runku już od 16 lat. 
 
 Na wspomnianej stronie publikować będę sukcesywnie przepisy na smakowite potrawy. Nie tylko mojego autorstwa. Oprócz tego, w jaki sposób przyrządzić danie, będę zamieszczała krótką historię jego pochodzenia. Smacznego i zapraszam na „świeżo upieczoną” stronę: Przepisy (nie tylko) autorskie.

Zobacz również:

1 komentarze